Nhi no Pro portalen

Bannerannonsering

I løpet av 2021 leverte vi nærmere 30 millioner bannervisninger mot helsepersonell, med en gjennomsnittlig klikkrate på 0,20 prosent.

Bannerannonser

Helsepersonells foretrukne kunnskapsbase
NHI.no Pro er det foretrukne stedet å finne medisinsk, klinisk relevant informasjon for helsepersonell. Med 20 000 leger og 200 000 øvrig helsepersonell innom hver uke, har vi også mulighet til å forsyne disse med relevante bannerannonser.

Den høye klikkraten tyder også på at annonsørene treffer sitt publikum godt på NHI.no Pro. (Vår klikkrate på 0,20 prosent er fire ganger høyere enn gjennomsnittet for annonser i Google-nettverket.)

Vi har en teknologi som sørger for høy viewability på annonsene – annonser som ikke blir vist på skjerm blir ikke telt. Du får med andre ord de visningene du betaler for.

Annonseteamet vårt bidrar med utforming av bannere (tekst og design), basert på vår lange erfaring med leger og helsepersonell som målgruppe. De aller fleste annonsørene hos oss ønsker denne bistanden av oss – bannerne vi produserer har en klart høyere gjennomsnittlig klikkrate enn "ferdige" bannere (fra annonsør eller byrå).